love

love

Haryanie & Bazli

Daisypath Anniversary tickers

15 Januari 2013

cerita EMAK lagi

bersambung...

after 3 days dok dalam ward, barulah doc pakar hidung mulut dan tekak datang cek mak ai. time ni ai tak da, cuma kakak ai no.2 tu je yang ada. sebab dia yang jaga mak selama mak kat ward. dia cakap, doc pakar tu masukkan camera untuk tengok apa yang ada dalam tekak mak ai. so bila dah masuk camera tu barulah tau apa sebabnya. so doc dicide tak leh tunggu lama. takut2 berjangkit kat paru2 pulak. lagi bahaya. hari rabu lepas, mak ai buat operation di leher untuk membolehkan lendir dan segala nanah tu keluar. 

ni baru lepas beberapa jam selepas operate. tu yang ditutup dulu. sangat seksa ai tengok mak.

ni time nurse jolok tekak mak ikot lubang yang ditebok. sebab mak ai susah nak nafas.



ai tengok mak dah macam orang lain. :'(


seksakan? sakit luka jahit time bersalin pon ai dah rasa sakit, apatah lagi kalau begini.

ramai tanya, macam mana keadaan mak. keadaan mak tak ada banyak beza. sama je. masih lagi bergantung dengan oksigen dan tak boleh bercakap. ai sangat rindu nak dengar suara mak. 2 3 bulan tu satu tempoh masa yang agak lama. 

mak, yanie doakan mak akan cepat sihat. yanie masih lagi memerlukan mak. :'(

2 ulasan:

MimahAjil berkata...

Semoga makcik cepat2 sembuh ye...Amin

cikPUAN einaYrah berkata...

TQ kak...

GEROBOK CANTIK

kadang-kadang kita memerlukan pengalaman orang lain untuk membantu kita mencorak perjalanan kehidupan kita.

ANDA TETAMU YANG KE BERAPA?