love

love

Haryanie & Bazli

Daisypath Anniversary tickers

13 April 2012

PULAU PERHENTIAN

5 April 2012
dapat call dari sang suami cakap nak tak pegi ke pulau perhentian. senang je mulut cakap ok jugak. tapi bila dah buat keje, duduk sembahyang, terfikir semula. boleh ke bawak N.A.N naik bot, jalan jauh. tetiba hati jadi berbelah bagi. separuh nak pegi, separuh lagi tak nak pegi. kalau cakap tak nak pegi, mesti fikir bila lagi aku nak sampai tempat macam tu?? kalau cakap nak pegi, fikir boleh ke N.A.N jalan jauh?? tak meragam ke dia?? boleh ke baby nak bot laju?? alahaiiiii macam2 difikirkan bila dah jadi mak ni kan..

jadinya setelah ditimbang balik, dah di kali, bahagi, tambah, tolak, siap dengan kuasa dua, jadi ai dan sang suami membuat keputusan pergi dan tidak memikirkan perkara yang negatif. jadinya 6 April 2012 hari jumaat malam, kami seramai 10 orang konvoi ke negeri terengganu. dari Nilai jam 9 malam, sampai terengganu jam 7 lebih pagi. dah 6 tahun tinggalkan negeri pantai timur, jadinya sakit pinggang dan muntot yang teramat sangat. ai satu family tumpang kereta hanif dan tunangannya.. 

sampai sana, ai dan N.A.N tidaklah ikot turut serta aktiviti mereka semua. ai duduk di hotel da sebelah petangnya bawa N.A.N turun pantai cicah2kan kakinya kat air laut. bergelak ketawa sakan si kecik ni. disebabkan ai tinggal berdua dengan N.A.N jadinya kesemua gambar adalah berkonsepkan syok sendiri..

GEROBOK CANTIK

kadang-kadang kita memerlukan pengalaman orang lain untuk membantu kita mencorak perjalanan kehidupan kita.

ANDA TETAMU YANG KE BERAPA?